U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Voetverzorging/Pedicure/Medisch Pedicuren 

Voor voetverzorging bent u bij ons aan het juiste adres.
Naast de basisbehandeling die bestaat uit het verzorgen en knippen van de nagels, verwijderen van eelt en likdoorns, maken wij ook ortheses voor drukverlichting bij bijvoorbeeld een likdoorn tussen de tenen.
Ook behandelen wij ingroeiende nagels d.m.v een nagelbeugel en ook Mycose/schimmelnagels (kalknagels genoemd in de volksmond). Nagelcorrectie- of reparatie met behulp van gel voor het vormen van mooie "nieuwe" nagel is ook een van onze specialisatie's.
Het diploma Medisch Pedicure niveau 4 is in ons bezit. Deze is verplicht bij het verrichten van pedicurebehandelingen bij personen met aandoeningen zoals diabetes, reuma, spastische, verlamde en verwaarloosde voeten evenals bij neuropatische aandoeningen. Om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volgen wij regelmatig nieuwe cursussen, workshops en lezingen.

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Provoet. ProVoet bevordert de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening, zodat een goede en verantwoorde zorgverlening kan worden geleverd. 

Als medisch pedicure sta ik ingeschreven in het KwaliteitsRegister voor de Pedicure. In dit register zijn de kwaliteiten van de beroepsgroep vastgelegd. Als geregisteerd pedicure voldoe ik aan de eisen door de benodigde diploma's in bezit te hebben en door regematig bij- en nascholingen te volgen. Het systeem biedt de mogelijkheid aan consumenten en ketenpartners om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de geregistreerde pedicure en dus in de behandeling.

Bel of mail gerust als u een vraag heeft of advies wilt. Een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt!